Top 47 websites similar to Alfadigital.rs

In this page, you will find alternative sites to Alfadigital sorted by similarity (or by Alexa rank).
Similarity percentage presented for all sites similar to Alfadigital.rs
alfadigital.rs - Početna - Alfadigital

ALFADIGITAL.RS Open alfadigital.rs

Title: Početna - Alfadigital.
Description: O nama Od svog osnivanja krajem 2001. godine, preduzeće za proizvodnju, promet i servisne usluge Alfa Digital d.o.o., konstantno unapredjuje lepezu proizvoda i usluga koje nudi na našem tržištu informacionih tehnologija. U mogućnosti smo da obezbedimo na.
Country: Netherlands

Alfadigital.rs is hosted in Netherlands. Visitors made 47 URL suggestions to this site.
1 visitors have viewed this page, showing big interests in finding alternatives to alfadigital.rs
alfadigital.rs has been added to our database (by our users) 9 months ago

Filter by language:
1 views. Updated on: 2020-09-14
  Sort by Alexa rank
 1. Naslovna | Kompas Komerc d.o.o.
  Kompas Komerc d.o.o. je preduzeće koje se od svog osnivanja 1990. godine bavilo uvozom i veleprodajom kancelarijskog materijala i specijalnih papira. Pored velikog broja artikala čiji smo direktan uvoznik, počinjemo sopstvenu proizvodnju, zasnovanu na doradi papira..
  http://kompaskomerc.co.rs Visit kompaskomerc.co.rs
  | 27% Similarity | Alexa Rank2.5m
 2. Tehnomering d.o.o. Beograd
  Tehnomering d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, inženjering i usluge koje je osnovano 2000. godine u Beogradu od strane Dragoja Đačića. Preduzeće Tehnomering d.o.o je distributer za nekoliko inostranih firmi kao što su: Flomag, Badgermeter i ADZ Naganao.
  http://tehnomering.co.rs Visit tehnomering.co.rs
  | 24% Similarity
 3. Naslovna - Vino Župa
  Jedna od vodećih kompanija u Srbiji za proizvodnju i promet širokog asortimana proizvoda. Oslanja se na svoju dugu tradiciju od 1956. godine..
  http://vinozupa.com Visit vinozupa.com
  | 24% Similarity
 4. Početna
  O nama Preduzeće VIDEL je osnovano 1992. Godine i od svog osnivanja počelo je da se bavi popravkom i servisiranjem video i audio opreme i profesionaln....
  http://videl.rs Visit videl.rs
  | 24% Similarity
 5. Technomedia
  Technomedia doo je osnovana 2000. godine u Kragujevcu sa fokusom na pružanje usluga iz oblasti informacionih tehnologija. Primarni cilj se bazira na isporuci proizvoda i usluga visokog kvaliteta i razvoju globalnog tržišnog pristupa..
  http://technomedia.rs Visit technomedia.rs
  | 24% Similarity
 6. Početna - Cool d.o.o.
  Cool d.o.o. je preduzeće koje postoji od 28.06.2000. godine. Kao inovatori i pratioci savremenih trendova taxi prevoza konstantno radimo na poboljsanju naših usluga. U mreži Cool taksija sva vozila su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska u.
  http://cooltaxi.rs Visit cooltaxi.rs
  | 24% Similarity
 7. Commel – Zagreb d.o.o.
  O nama Commel - Zagreb d.o.o. je prisutan na tržištu elektro opreme od 1990. godine. Kontinuirano radimo na razvoju novih proizvoda i povećanju proizvodnih kapaciteta koji premašuju potrebe domaćeg tržišta, tako da ostvarujemo značajne rezultate i.
  http://commel.hr Visit commel.hr
  | 24% Similarity
 8. Štamparija Čačak, štamparske usluge u Čačku cena
  Od svog postanka, 2012. godine prisutni smo na tržištu kao firma koja pruža usluge štampe svih oblika ....
  http://superbox.rs Visit superbox.rs
  | 24% Similarity
 9. IT Usluge d.o.o. | Izrada web stranica Dubrovnik, Servis računala Dubrovnik, Uredski i školski pribor
  IT Usluge d.o.o., informatička tvrtka iz Dubrovnika nudi široku lepezu svojih usluga i proizvoda: izrada web (internet) stranica, servis računala, uredski i školski pribor, foto usluge ....
  http://it-usluge.com Visit it-usluge.com
  | 24% Similarity
 10. PET MIL DOO - proizvodnja svih vrsta opruga
  PET – MIL, preduzeće za proizvodnju opruga i drugih proizvoda od žice, već više od dvadeset godina na domaćem i inostranom tržištu, predstavlja simbol kvaliteta, pouzdanosti i vrhunske izrade.
  http://petmil.co.rs Visit petmil.co.rs
  | 24% Similarity
 11. S-Leasing
  Na usluzi vam je kompanija koja se na jasan i transparentan način bavi uslugama finansijskog lizinga. Od osnivanja 2003. godine, kao jedna od prvih lizing kuća na srpskom tržištu, dokazali smo da ste u našem fokusu vi kao klijent i prepoznali ste nas kao.
  http://s-leasing.rs Visit s-leasing.rs
  | 24% Similarity
 12. Elecom - proizvodnja i trgovina elektromaterijalom
  PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, USLUGE I TRGOVINU NA VELIKO ELEKTROMATERIJALOM I OPREMOM.
  http://elecomsistem.com Visit elecomsistem.com
  | 20% Similarity
 13. bamit.rs - Naslovna
  Privatno preduzeće „Bamit“ je osnovano 1995. godine. Zahvaljujući definisanoj viziji da budemo prepoznatljivi po kvalitetu naših proizvoda postali smo lideri na srpskom tržištu u proizvodnji okova za stolariju..
  http://bamit.rs Visit bamit.rs
  | 20% Similarity
 14. ACD
  Preduzeće ACD DOO za proizvodnju, promet, izgradnju i usluge export-import osnovano je 2000. godine, sa sjedištem u Budvi. U vlasništvu DOO ACD-a nalazi se.
  http://acd.co.me Visit acd.co.me
  | 20% Similarity
 15. Uvoz sirovina za potrebe prehrambene i hemijske industrije - Lesko trgovina sirovina na veliko i malo
  LESKO d.o.o. je osnovan 29. 6. 1990. godine u Požarevcu i od samog osnivanja se bavi uvozom sirovina za potrebe prehrambene i hemijske industrije. U skladu sa dešavanjima na tržištu, firma se opredeljuje za proširenje asortimana uvoznih roba i na zahtev k.
  http://lesko.rs Visit lesko.rs
  | 20% Similarity
 16. Alternativa tim d.o.o. - Knjigovodstvena agencija Beograd
  Alternativa tim d.o.o. vam nudi kompletne usluge vezane za poslovanje, od pravnih usluga i sačinjavanja svih vrsta ugovora, do osnivanja firmi, vršenja knjigovodstvenih usluga u skladu sa MRS, sačinjavanja finansijskih izveštaja u skladu sa MSFI, devizno.
  http://alternativatim.rs Visit alternativatim.rs
  | 20% Similarity
 17. TERMOMONT - Građevinska kompanija sa iskustvom
  TERMOMONT je preduzeće koje pred sebe konstantno postavlja nove izazove u oblastima kojima se bavi i teži njihovom ostvarivanju kako u pogledu novih proizvoda na tržištu, inovativnih ideja u projektovanju i dizajnu, trendovima u građevinarstvu, tako u pru.
  http://termomont.com Visit termomont.com
  | 20% Similarity | Alexa Rank6.8m
 18. Početna | Catering d.o.o.
  Kompanija Catering doo osnovana 1992. godine u Beogradu od samog osnivanja je težila unapređenju usluga u HoReCa programu dovođenjem vodećih svetskih brendova na domaće tržište. Catering doo nudi usluge projektovanja, konsaltinga, obuke i opremanja sistem.
  http://catering-hotel.com Visit catering-hotel.com
  | 20% Similarity
 19. Izrada zastava i jarbola - Digitalna štampa velikih formata
  Preduzeće GMT Company je jedinstveno na domaćem tržištu sa svojom ponudom proizvoda i usluga u oblasti digitalne štampe velikih formata..
  http://gmt.rs Visit gmt.rs
  | 20% Similarity | Alexa Rank2.8m
 20. GAJ d.o.o. Kraljevo - Prodaja svih vrsta guma i opreme za klimatizaciju, ventilaciju i grejanje vozila
  Preduzeće GAJ D.O.O. iz Kraljeva je spoljnotrgovinsko preduzeće koje posluje na tržištu Srbije od 1990.godine.Naša delatnost je prodaja svih vrsta pneumatika za putnički, poluteretni i teretni saobraćaj kao i za industrijske mašine i poljoprivredni progra.
  http://gaj.rs Visit gaj.rs
  | 20% Similarity
 21. TERMING d.o.o.
  TERMING d.o.o. je preduzeće osnovano 1990. godine. Specijalizovani smo za proizvodnju pekarske i ugostiteljske opreme. Jedan od naših glavnih ciljeva je praćenje savremenih tokova u pekarstvu i zadovoljavanje svih potreba naših kupaca..
  http://terming.org Visit terming.org
  | 20% Similarity
 22. Pocetna « NTS IT Technical Support
  Previous Next NTS Firma “NTS” IT Technical Support je specijalizovana za oblast informacionih tehnologija i nudi širok spektar usluga u….
  http://nts.rs Visit nts.rs
  | 20% Similarity
 23. POČETNA - Bumerang DOO, Bjelosevac
  Preduzeće "BUMERANG" DOO nastalo je kao porodično preduzeće 2002. godine u Bjeloševcu kod Bijeljine. Duže od deset godina uspješno egzistiramo na domaćem tržištu kroz proizvodnju PVC i aluminijumske stolarije, aluminijumskih fasada....
  http://bumerang-bn.com Visit bumerang-bn.com
  | 20% Similarity
 24. Početna - Nobilis
  Od svog osnivanja 1997. godine Nobilis d.o.o. se bavi tretmanom pitkih, procesnih i otpadnih voda..
  http://nobilis.ba Visit nobilis.ba
  | 20% Similarity
 25. Početna - Konfekcija Ubko
  Konfekcija „Ubko“ je privatno preduzeće za proizvodnju i promet tekstilnih usluga. Konfekcija Ubko d.o.o se bavi šivenjem lake ženske konfekcije, sportske opreme, posteljina....
  http://ubko.co.rs Visit ubko.co.rs
  | 20% Similarity
 26. RP-PROMEKS KOTOR VAROS/home
  Mi smo gradjevinsko preduzece "RP PROMEKS" d.o.o., sa sjedištem u Kotor-Varoši, Republika Srpska - Bosna i Hercegovina. Osnovani smo 1994. godine, kao preduzeće za trgovinu i usluge. Godinama smo se razvijali i sada Vam možemo ponuditi usluge izvođenja.
  http://rp-promeks.com Visit rp-promeks.com
  | 20% Similarity
 27. Početna | MD Rolten
  Rolten je porodično preduzeće sa dugom tradicijom na našem tržištu. Bbavimo se proizvodnjom i ugradnjom proizvoda vezanih za enterijer i eksterijer vašeg životnog prostora. Mi možemo lako da odgovorimo na specifične zahteve naših klijenata. O romna raznov.
  http://rolten.rs Visit rolten.rs
  | 20% Similarity
 28. veleprodaja traktorskih dijelova
  D.O.O.ŠEF PROM je počeo sa radom 2001 godine i u veoma kratkom periodu je kroz svoju veleprodaju i putem svojih maloprodaja koje se nalaze u Bijeljini i Gradišci postao ozbiljan prodavac na teritoriji Bosne i Hercegovine kao i nama susjednih država! Kod nas možete kupiti rezervne dijelove iz programa: SAME, HURLIMANN, DEUTZ FAHR, LAMBORGHINI, LANDINI, MASSEY FERGUSON, CASE IH, INTERNACIONAL, DAVID BROWN, TORPEDO, ŠTORE, UTB, IMT, IMR, FORD i dr. Na lageru posjedujemo preko 6500 artikala, a u mogućnosti smo i da u veoma kratkom roku za vas naručimo dijelove koje nemamo na stanju...! Od 2013. godine smo generalni zastupnik dijelova za traktore renomiranog proizvodjača iz Indije SATYAM PARTS…!.
  http://sefprom.com Visit sefprom.com
  | 20% Similarity
 29. .:. Dramini .:. Preduzeće za proizvodnju i promet kožne galanterije
  Preduzeće za proizvodnju i promet kožne galanterije.
  http://dramini.co.rs Visit dramini.co.rs
  | 20% Similarity
 30. Elektroaparatura d.o.o. Novi Sad – Niskonaponska oprema
  Elektroaparatura, d.o.o. je trgovinsko preduzeće osnovano 1996. godine, od kad uspešno posluje na tržištu Srbije, Crne Gore i BiH sa nizom značajnih referenci u oblasti isporuke niskonaponske opreme. Ovlašćeni smo distributeri dva renomirana svetska proiz.
  http://elektroaparatura.com Visit elektroaparatura.com
  | 20% Similarity
 31. Naslovna - Skelin Mont d.o.o.
  Skelin d.o.o. nudi široku paletu vrhunskih proizvoda i usluga na području izrade i ugradnje PVC i ALU građevinske stolarije te staklarskih proizvoda..
  http://skelin-mont.com Visit skelin-mont.com
  | 20% Similarity
 32. MODEL 5 - Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge
  .
  http://model5.rs Visit model5.rs
  | 20% Similarity | Alexa Rank6.4m
 33. Monti d.o.o. Zvornik
  Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge..
  http://monti-doo.com Visit monti-doo.com
  | 20% Similarity
 34. PwC Hrvatska
  PwC Hrvatska spaja praktično iskustvo sa znanjem o sektoru kako bi vam pružio lepezu profesionalnih usluga vodećih na tržištu. PwC na globalnoj razini pomaže organizacijama i pojedincima da stvore željenu vrijednost. Mreža smo poduzeća u 158 zemalja s viš.
  http://pwc.hr Visit pwc.hr
  | 20% Similarity | Alexa Rank3.6m
 35. Victoria Catering - Ketering za sve prilike | Dostava obroka na adresu
  O nama Victoria Catering je ketering otvorenog tipa, što predstavlja novinu na našem tržištu, a prednost takve vrste usluga je u tome što kupcima omogućava da na našem prodajnom mestu mogu da kupe naša jela svakodnevno u manjim količinama od 100 gr. pa do.
  http://victoriacatering.rs Visit victoriacatering.rs
  | 20% Similarity
 36. Zadar Dienst d.o.o. - Zaštita na radu | Prodaja nekretnina | Usluge i gradnja
  Tvrtka Zadar Dienst d.o.o. je osnovana i registrirana 2013. godine, sjedište tvrtke je u Zadru. Osnovne djelatnosti tvrtke su zastupanje i posredovanje u gradnji svih vrsta objekata. Razvojem smo proširili usluge na područje zaštite na radu, od požara i o.
  http://zadar-dienst.hr Visit zadar-dienst.hr
  | 20% Similarity
 37. Spusteniplafoni.rs - Mi Kreiramo Prostor po Vasoj meri i zelji
  Preduzeće za projektovanje, trgovinu, i usluge osnovano 1991. Od samog osnivanja preduzeće se bavi opremanjem stambenog i poslovnog prostora..
  http://spusteniplafoni.rs Visit spusteniplafoni.rs
  | 20% Similarity
 38. Galax d.o.o. - Naslovna
  1990. godine preduzeće za proizvodnju i promet usluga DOO “GALAX” Donji Žabar počelo je sa radom, čija je osnovna djelatnost trgovina građevinskim materijalom. Odmah nakon registracije preduzeća, otvoreno je stovarište građevinskog materijala, koje je loc.
  http://galax.ba Visit galax.ba
  | 20% Similarity
 39. Racio DOO Zaječar - Preduzeće za proizvodnju i promet
  Preduzeće za proizvodnju i promet Racio DOO Zaječar.
  http://racio.co.rs Visit racio.co.rs
  | 20% Similarity
 40. TOM FERR JUG - CELICNE CEVI
  Promet čeličnih bešavnih cevi. Promet proizvoda podrazumeva nabavku i veleprodaju na domaćem i inostranom tržištu..
  http://tomferr.rs Visit tomferr.rs
  | 20% Similarity
 41. British Council | Serbia
  British Council je međunarodna organizacija Velike Britanije za kulturne odnose i obrazovne mogućnosti. Prisutni smo na šest kontinenata i u preko 100 zemalja gde svakodnevno kreiramo međunarodne mogućnosti. Saznajte više o nama..
  http://britishcouncil.rs Visit britishcouncil.rs
  | 20% Similarity | Alexa Rank1.5m
 42. .: ZOF electro :.
  Preduzeće ZOF ELEKTRO DOO je osnovano 19. septembra 2002. godine kao Preduzće za proizvodnju, promet i usluge ZOF ELEKTRO DOO Čačak, sa sedištem u Čačku ulica Dragana Vranića broj 11. Preduzeće se bavi dizajnom, proizvodnjom, prodajom i implementacijom s.
  http://zofelektro.com Visit zofelektro.com
  | 20% Similarity
 43. Pučko otvoreno učilište – Pučko otvoreno učilište
  MISIJA O nama Osnovna zadaća ove ustanove je otvaranje mogućnosti promjenama za izgradnju suvremene ustanove za učenje i obrazovanje, kreativni rad i sudjelovanje u kulturnoj i umjetničkoj praksi građana te mogućnosti da se na iskustvima u Hrvatskoj i.
  http://pou-ivanic-grad.hr Visit pou-ivanic-grad.hr
  | 20% Similarity
 44. BOOKLAND - DECI S' POŠTOVANJEM
  Bookland je specijalizovani izdavač za decu i mlade. Od svog osnivanja davne 1994.godine, posle više od hiljadu objavljenih naslova, ostali smo dosledni svojoj misiji da deci i mladima ponudimo ono najbolje što je napisano kako kod nas tako i u svetu..
  http://bookland.rs Visit bookland.rs
  | 20% Similarity
 45. Sigma promet - šareni svet plastičnih mreža
  Sigma Promet je privatno preduzeće koje je osnovano 1991. godine u oblasti proizvodnje i prometa plastičnih mrežastih proizvoda. Menadžment i zaposleni u preduzeću imaju višegodišnje iskustvo u struci i široke međunarodne poslovne kontakte..
  http://sigmaprom.rs Visit sigmaprom.rs
  | 20% Similarity
 46. Agava | Berza poslova | Oglasi za usluge | Kursevi | Poslovi u EU
  Agava je uspešno, ozbiljno i prepoznatljivo preduzeća u domenu pružanja raznih usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu poslovanja i kontinuiranim radom još od 1993 godine u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar naših usluga. Uz unapređenju sada.
  http://agava.rs Visit agava.rs
  | 20% Similarity
 47. Avgerinos DOO – Uvoz i distribucija koštunjavog i suvog voća
  Avgerinos d.o.o. je kompanija u porodičnom vlasništvu koja se bavi uvozom i trgovinom orašastog i suvog voća sa sedištem u Subotici. Kvalitetom proizvoda i uslugom pokazali smo se kao pouzdan i stabilan partner na našem tržištu sa namerom daljeg širenja..
  http://avgerinos.rs Visit avgerinos.rs
  | 20% Similarity